У ПОЖАРЕВЦУ ОБЕЛЕЖЕНА ТРИНАЕСТОГОДИШЊИЦА ОД УБИСТВА ПРЕДСЕДНИКА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА У ХАГУ                                                                     
                       ПОШТА И ВЕНЦИ ВЕЛИКОМ ДРЖАВНИКУ                                                                                                                                                                                                                                  

У присуству хиљаде грађана који су пристигли из свих крајева Србије ,Црне Горе и Републике Српске , у Пожаревцу је обележена тринаестогодишњица од убиства Слободана Милошевића у Хашком казамату. 

Рано ујутро у име породице венац на гроб председника Милошевића положио је унук Марко. 

Почаст су одале и венце положиле делегација Удружења „Слобода“,у којој су били :Слободан Лазаревић, генерал Милош Ђошан,Томица Миленковић и Драган Радевић.Делегацију СПС предводили су Милутин Мркоњић,Никола Шаиновић,Урош Марковић и Јована Димитријевић. Делегација Покрета социјалиста положила је на гроб венац Александра Вулина ,министра одбране Србије ,док је венац др.Војислава Шешеља ,председника СРС положила делегација ове странке. 

-Данас смо се окупили на тринаестогодишњицу смрти председника Милошевића да одамо пошту једном великом државнику у изузетно тешком времену.Његова борба за одбрану права српског народа биће забележена у историји а његови споменици су Резолуција 1244 СБ УН и Дејтонски споразум, који обележава 24 године мира и извор стабилности за очување живота српског народа на овим просторима.Зато ће његова улога у историји остати записана као улога борца који је свој живот свесно посветио тој борби и оставио га у Хашком казамату,истакао је Шаиновић.

 Бојан Торбица ,подпредседник Покрета социјалиста и народни посланик је изразио велику захвалност Слободану Милошевићу за све што је урадио за одбрану Србије и српског народа,док је Немања Шаровић из СРС,рекао да је данас јасно да бомбардовање није имало никакве везе са председником Милошевићем,нити тадашњом политиком Србије,већ са огољелом тежњом Запада да нам отме Косово и Метохију.                    

      ПОШАЉИТЕ ВАШ КОМЕНТАР ВАША МЕЈЛ АДРЕСА


ВАШЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ


СУБЈЕКТ

УПИШИТЕ ВАШУ ПОРУКУ