Писмо Марији и Марку                                                                                                    

                БУДИТЕ ПОНОСНИ НА РОДИТЕЉЕ                                                 Пише: Милан Јанић                                     

  Вероватно, међу особама, којима је учињена, или се још увек чини, неправда, ваша је посебна. Колика је та неправда, ми смо је само делимично упознали, Ви је већ годинама доживљавате. Зли људи мисле да је неправда, недовољно велика, зато је још увек чине.Није ту неправду и све боли, које она носи, пројектовала, још мање реализовала или још увек реализује, СРБИЈА. Творци великих несрећа и неправди, Србије, учинили су та зла Вама.

Када се страсти замене разумом, када историју буду писали историчари, много шта сешће на праву столицу. Тешко да ће историја прескочити а да не запише да је Мира била уз Слобу када је био предводник велике, незабележене,солидарности Србије, према СРБИМА у БиХ. Та солидарност има своје име...РЕПУБЛИКА СРПСКА. Њих двоје су сматрали да је много да се само у једном веку, пуне јаме српским телима и зато су позвали Србију на солидарност. Србија их је разумела. И поред уперених свих ракета у чело Србије, одговор је био ...ДА.Знам, питате, како то, да нико,ко представља грађане РС,не дође и поклони се испод липе творцима те државе? Очекујем, неочекивано, да Марију и Марка позову у ту државу на њен дан и сагнуте главе саопште: "ИЗВИНИТЕ".

 Тешко да ће историја,строги професор, нашег доба, прескочити, а да на раскршћу, ова два миленијума, не запише погибије,страдања и све несреће, које су нам чинили богати и моћни у намери да нам отму део земље. Хтели су да са наше територије шаљу ракете намењеме деци широм света. Прекрили су Србију уранијумом. Тренирали,су белосветски магупи да ли могу да истом ракетом погоде мост и воз на том мосту.Убијали су нас ракетама на улицама, мостовима, у породилиптима...за њих није било забрањених мета. Пре свих, тражили су Миру и Слобу. А Србија чекала и дочекала, под бомбама и ракетама, дочекала потврду 1244, да остаје онолика колика је и била. На питања, упућена Србији да ли ДА, РС, и да ли уступање стпске земље ракетама и бомбама, СЛОБОДАН је само у једном дану, добио више од 3 200 000 одговора, датих оловком...Одговор је гласио:Србија, једино таквог ПРЕДСЕДНИКА жели...              
Мира и Слоба почивају у Србији великана...у Србији НЕМАЊЕ, ЛАЗАРА, КАРАЂОРЂА... 

МИРА и СЛОБА почивају у Србији СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА... 

Марија и Марко, будите поносни на родитеље. 

      ПОШАЉИТЕ ВАШ КОМЕНТАР 



ВАША МЕЈЛ АДРЕСА


ВАШЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ


СУБЈЕКТ

УПИШИТЕ ВАШУ ПОРУКУ